Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

Pukono

 

Pukono és una aplicació desenvolupada per la Fundació Althaia i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Amgen, que pretén ajudar a millorar l’alimentació dels pacients amb hipertensió arterial i/o insuficiència renal a través d’una guia d’aliments, receptes i menús validats per professionals de la salut i l’alimentació.

 

Aquesta aplicació mitjançant el codi dels semàfors ens indica del vermell passant pel groc fins al verd si un aliment porta molt sodi, potassi o fòsfor.

 

L’usuari només cal que introdueixi qualsevol aliment que pugui pensar i PuKono li dirà si ho pot prendre, o millor que no, o si hi ha alguna manera per fer-lo més segur si és que tant li agrada. A més podrà consultar receptes i menús, i fins i tot podrà enviar les seves pròpies receptes per compartir-les amb altres usuaris.

 

A més conté un cercador amb una àmplia base de dades d'aliments proporcionada per la Societat Espanyola d'Hipertensió i un interessant apartat de consells per reduir el risc dels aliments perillosos.

 

La pots trobar a http://www.pukono.com/

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1