Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Jornades

Jornada Infermeria In'17

 

El passat dimarts 21 de novembre, vam celebrar la Jornada In'17. L'acte va començar amb la inauguració de la jornada a càrrec del Sr. Salvador Campasol, director del Sector Sanitari Girona Sud.

 

Seguidament  va tenir lloc la conferència del professor José M. Gasalla que no va deixar indiferent a ningú. Van ser quasi dues hores realment divertides, però durant les quals tots vam poder reflexionar com individus i col.lectiu.

 

A la 2a. part, es va desenvolupar un taller participatiu sobre mediació. Els assistents repartits en 4 grups vam prendre la personalitat de 4 personatges i dirigits per les Sres. Glória Rey, infermeria i professional de la mediació i la Sra. Rosa Heras, representant de l'associació de mediació de Catalunya, es van treballar els 4 perfils.

 

Per finalitzar vam poder gaudir de la conferència a càrrec de la Sra. Núria Cuxart, degana del Consell Català d'infermeria per explicar a tots els assistents la situació actual de prescripció infermera a Catalunya.

 

Durant la Jornada també és van fer públics els noms dels guanyadors i finalistes de la Beca del Màster de Promoció de la Salut 2017. (Sr. Jaume Maset, la Sra. Sama Chaer i la Sra. Elisabet Vigo). Felicitats a tots tres!

 

Aquí teniu algunes de les fotografies més representatives de la jornada.

 

 

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1