Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Cicle de xerrades de Dipsalut

 

Amb motiu del desè aniversari de Dipsalut, han programat tres xerrades per reflexionar sobre diferents aspectes de la salut. Les duran a terme personalitats de reconegut prestigi acadèmic i professional. Les places són limitades.

 

La primera de les xerrades serà sobre salut emocional, social i espiritual. Es farà dijous 12 d’abril i anirà a càrrec de Josep Lluís Bimbela, doctor en Psicologia, màster en Salut Pública i en Drogodependències, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública i director del Máster de Comunicació per la Salut i l’aprenentatge i autor de Cuidando al formador, Gimnasia emocional i de Yo decido. La tecnología con alma. Podeu obtenir-ne més informació i reservar plaça, clicant aquí.

 

La segona, tractarà de salut sexual, amor i violència. La durà a terme Míriam Aleman, coordinadora de projectes adreçats a la comunitat educativa de l’Associació Candela per a la Investigació i l’Acció Comunitària, formadora i comunicadora. Aquesta xerrada es farà el 25 d’abril. Més informació i reserva de places, aquí.

 

La tercera trobada versarà sobre sostenibilitat, canvi climàtic i els seus efectes sobre la salut. La conduirà Humberto Llavador, Professor d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i professor afiliat a la Barcelona Graduate School of Economics. Ha publicat en el Quarterly Journal of Economics, el Journal of Public Economics, el Journal of Economic Development and Climate Change, entre d'altres. Autor de Sustainability for a Warming Planet (Harvard University Press) conjuntament amb John E. Roemer i Joaquim Silvestre. Tota la informació i inscripcions, aquí.

 

Totes les xerrades es duran a terme a l’auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de Girona, de 18 h a 19,30 h. Són gratuïtes i obertes a tothom que desitgi participar-hi. Les places són limitades. Per aquest motiu, cal reservar-les amb antelació.Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1