Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Comencen els tràmits per aprovar el decret de prescripció infermera

 

Han començat els tràmits per a l’aprovació de la norma catalana de prescripció infermera. A fi de perdre’ns en aquest complex camí de tramitació, intentarem mantenir-vos informats de com va succeint aquest procés.

 

El Departament de salut ho va fer públic el passat 26 de juliol: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/302519/ca/comencen-tramits-aprovar-decret-facilitara-infermeres-continuin-usant-indicant-medicaments.do

 

Avui, des del Govern, han fet pública la memòria preliminar a través de la plataforma http://participa.gencat.cat/  . Si aneu a la pestanya “El Govern proposa”, hi podreu accedir.

 

Participa gencat és el portal de participació ciutadana que la Generalitat de Catalunya posa a disposició per facilitar la implicació dels ciutadans en les tasques de govern, de manera que, posa a consideració de  la ciutadania les seves propostes. 15 mesos d’intens treball fa que una d’aquestes propostes sigui la de la prescripció infermera.

 

Hi estarà allotjada fins el 10 de setembre i ja hi hem fet una entrada com a Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, intentant respondre a les tres preguntes que hi fan:

 

1.- Considera que és necessari organitzar la indicació i l’ús de medicaments i de productes sanitaris per part de les infermeres? Creu que suposarà un benefici per a les persones ateses pels equips assistencials?

 

2.- Considera adequats els termes generals en què vol basar-se la regulació que impulsa el Govern de la Generalitat?

 

3.- S’haurien de preveure altres objectius diferents als esmentats prèviament?

 

Sobre la necessitat i oportunitat de l’aprovació de la norma, podeu consultar el document memòria preliminar que han fet des del Departament de Salut. Com recordareu, és a través d’aquesta memòria preliminar que el Departament de Salut manifesta la seva voluntat de regular la prescripció infermera i exposa els motius d’aquesta decisió.

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1