Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

#EnPijamaACurrar

 

A través de Twitter s'ha posat en marxa la campanya #EnPijamaACurrar per denunciar els estereotips relacionats amb la representació inadequada que es fa, en molts casos, dels uniformes de les infermeres.

 

En pocs dies la campanya de denúncia a Twitter, que va iniciar  la infermera Rebeca Brunet, ha tingut una resposta massiva i ha aconseguit una gran quantitat d'adhesions d'infermeres dels diferents àmbits professionals, que demostra la gran varietat d'uniformes que existeixen a la professió, segons els àmbits i els llocs de treball on les infermeres desenvolupen la seva feina.

 

El Consell de Col.legis Oficial d'Infermeres i Infermeres de Catalunya i el COIGI, donem suport a aquesta campanya, i demanem a totes les infermeres, que comparteixin a través de #EnPijamaACurrar una foto amb l'uniforme de feina. D'aquesta manera, ens afegim a la denúncia l'ús inadequat de l'uniforme de les infermeres en els mitjans audiovisuals i com, lamentablement i de forma habitual, es limiten a visualitzar la professió infermera amb un uniforme totalment sexualitzat.

 

Des de Girona, us animem a adherir-vos a la campanya!

#EnPijamaACurrar

 

 

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1