Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Es tanca el procés de consulta pública del Decret de Prescripció

El Consell de Col.legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya ha informat sobre el tancament de la consulta pública al portal de participació ciutadana de la Generalitat i que han recollit 59 opinions, de les que 55 són a favor de la necessitat de regular el marc organitzatiu que empari l'exercici professional de les infermeres i infermers catalans en relació a la prescripció infermera.

 

Una vegada tancada aquesta fase, el procés de tramitació de la norma segueix amb la fase de la valoració de les consideracions rebudes i la posterior realització d'un informe jurídic, segons va informar la Direcció General d'Ordenació Professionals i Regulació Sanitària.

 

Des del Consell Català s'ha agraït totes les opinions aportades, tant per part dels professionals de la salut, entre ells infermeres, infermers i metges, així com ciutadans .

 

Podeu consultar la notícia publicada pel Consell de Col.legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya al següent LINK: http://www.consellinfermeres.cat/ca/noticies/el-govern-tanca-el-proces-de-consulta-publica-del-projecte-de-decret-de-la-prescripcio-infermera-amb-un-93-de-valoracions-favorables/

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1