Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

  • D'esquerra a dreta: Gemma Bruna, Alícia Rey, Gero Domínguez i Xavier Arrebola

Exposició itinerant. Hospital de Palamós. Des del 10 d'abril de 2018

 

Després de Figueres i Olot, ara li toca el torn a Palamós. El dimars 10 d'abril es va inaugurar  la mostra itinerant “Mà d’infermera”. A través del testimoni de 15 professionals de la infermeria, l’exposició destaca els valors d’aquesta professió i la seva aportació a la societat, expressats en vuit grans panells amb fotografies i entrevistes personals a les infermeres. 

 

“Mà d’infermera” és un homenatge a totes aquelles infermeres de Girona que en el passat van contribuir a posar la llavor d’aquesta professió, a les que amb el seu dia a dia continuen treballant per fer-la gran i als futurs professionals que es preparen per seguir-la transformant. La mostra està dirigida a ciutadans i professionals de la salut interessats en conèixer què fan, què pensen i què ofereixen les infermeres. Està inspirada en el llibre “Mà d’infermera” que el col·legi professional va editar l’any passat, i que presenta un recorregut per una part de la història de la infermeria a les comarques de Girona explicada en primera persona a través de les vivències de quinze professionals que aporten la seva mirada particular sobre la professió.

 

Un viatge a través de les mans

 

Les mans dels 15 testimonis tenen especial protagonisme a la mostra, i són el fil argumental per reflexionar sobre els valors més profunds de la infermeria. Parlen de l’art de cuidar la persona, però també de la necessitat de respondre els reptes actuals, que demanen professionals ben formades, preparades per gestionar, atendre i també evidenciar, a través de la recerca, el resultat de les seves aportacions.

 

Darrere la mirada d’aquestes quinze mans i perfils, amb testimonis veterans i novells, hi ha la veu de les més de 3.500 infermeres i infermers que des dels diversos àmbits, serveis i nivells assistencials exerceixen a les comarques gironines i que, en definitiva, conformen la força del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona.

 

Fotografia: d'esquerra a dreta, Gemma Bruna, conferenciant i autora del llibre Mà d'infemera; Alícia Rey, tresorera de la JdG del COIGI, Gero Domínguez, infermera especialista en infermeria del treball de l'hospital de Palamó i el Sr. Xavier Arrebola, director d'infermeria de l'Hospital de Palamós.

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1