Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Presentació Guia d’Assistència al Part a Casa

 

L’Associació de Llevadores de Part a Casa de Catalunya (ALPACC) ha detectat la necessitat d’actualitzar la Guia d’Assistència al Part a Casa, realitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB) l’any 2010, essent l’únic document referent a Espanya. A causa de l’aparició de noves recomanacions, es va plantejar la necessitat d’una revisió actualitzada per disposar d’un document vàlid basat en l’evidència científica més actual.

 

L’any 2016 unes 373 dones a Catalunya van optar per donar a llum a casa, segons les dades del Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). És una demanda social que ha anat creixent en els últims cinc anys, com també ha augmentat el nombre de professionals que es dediquen exclusivament a l’atenció del part a casa.

 

Esperem que aquesta guia afavoreixi al treball multidisciplinari integrat i coordinat de tots aquells involucrats a l’assistència a la salut reproductiva, tot amb la finalitat de millorar la qualitat de l’atenció i satisfacció de les dones, criatures, famílies i, també, els resultats periantals a Catalunya.

 

La guia té el suport de l’Associació Catalana de Llevadores (ACL), de la Federació d’Associacions de llevadores  d’Espanya (FAME) i del Consell de Col·legis d’infermeres de Catalunya

 

Per aquest motiu, ens complau convidar-los a la presentació de la Guia d’Assistència al Part a Casa de Catalunya.

L’acte és durà a terme el dimecres, 24 d’octubre a les 17:00hal col·legi d’infermers/eres de Girona

(Edifici Fòrum. C.Allbereda, 3-5. 3r pis)

 

Esperem que ens confirmeu la vostra assistència trucant al 972204061  o enviant un correu a coigi@coigi.cat i així poder avançar cap a un model d’atenció més coordinat entre diferents tipus d’atenció obstètrica.

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1