Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Projecte d'investigació guanyador Beca Cava Bertha

 

Cava Bertha i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers van presentar divendres 9 de novembre, una nova edició del Cava Solidari de Bertha. Aquest nou producte destinarà els seus beneficis al finançament la mencionada beca. La presentació del nou cava solidari ha comptat amb la participació de Pep Torres, propietari i enòleg de Cava Bertha, Núria Cuxart, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i els quatre presidents dels col.legis d'infermeria de Catalunya, entre ells l'Alícia Rey, presidenta del COIGI; així com de l’actriu Lara Diez i la periodista i sumiller de Cellers Gelida, Meritxell Falgueres que han apadrinat aquest Cava Solidari Bertha 2018;


La proposta guanyadora de la Beca Bertha 2018 es titula  “Disseny, implementació i efectivitat d’un programa de suport a cuidadors i cuidadores de persones amb demència a la ciutat d’Amposta: Escola de Cuidar”  de les infermeres investigadores, Ester Gavaldà (Investigadora Principal), Mar Lleixà, Núria Brunet, Maria Teresa Irigoyen i Begonya Tomàs.

 

Aquest projecte pretén avaluar l’efectivitat d’aquesta Escola del Cuidar en la qualitat de vida, sobrecàrrega, l’autoeficàcia i el grau de suport social dels cuidadors comparant aquests paràmetres abans i després de la intervenció.

 

L’empresa Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte de recerca infermera amb impacte social. 

 

Podeu adquirir aquest cava a través de la BOTIGA ON LINE DEL CAVA SOLIDARI:

 

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1