Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Professió

Pròrroga de l'Acord del Govern pel desenvolupament d'un altre lloc de treball

 

Pròrroga de l'Acord del Govern pel qual es declara d'interès públic el desenvolupament d'un altre lloc de treball de caràcter assistencial per part del personal titulat en infermeria.

 

Precisament, aquesta necessitat de garantir les prestacions sanitàries adients en el conjunt del sistema sanitari va justificar l'impuls i l'aprovació per part del Govern d'un primer acord que declarava d'interès públic que els professionals titulats en infermeria exercissin un segon lloc de treball assistencial en el sector públic sanitari o en determinats serveis socials.

 

El vigent Acord, respon a la necessitat de reforçar les eines que faciliten la contractació àgil de professionals experts que assegurin una bona cobertura assistencial, sobretot en determinades àrees i àmbits específics, a fi de garantir un grau òptim d'atenció assistencial i pràctiques segures.

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1